Tilaa tyylikkäät liikelahjat Turusta – toimitamme kaikkialle Suomeen

Ota yhteyttä

Turussa sijaitseva Mike Leaf Sales and Consulting Oy myy ja toimittaa liikelahjat yrityksille koko Suomen alueella. Saat meiltä yrityksesi näköiset liikelahjat jokaiseen tilaisuuteen ja tarpeeseen. Myymme esimerkiksi yrityksesi logolla varustetut vaatteet ja muut yksilölliset yrityslahjat tarpeidesi mukaan. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan.

 

Kerro meille budjetistasi sekä siitä, minkälaiseen tilanteeseen yrityslahjaa tarvitset. Saat kauttamme uniikit, laadukkaat liikelahjat tärkeille yhteistyökumppaneillesi sekä erilaiset mainoslahjat esimerkiksi yritystapahtumiin ja messuille. Tarjoamme myös myynnin konsultointia vankalla ammattitaidolla.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Monipuoliset liike- ja mainoslahjat

Saat kauttamme monipuoliset yrityslahjat ja -tuotteet, kuten:

 • Yrityksesi logolla varustetut vaatteet
 • Logopipot, -lippalakit ja -t-paidat
 • Mainoslahjat esimerkiksi messuille ja muihin tapahtumiin
 • Liikelahjat esimerkiksi yhteistyökumppaneille.

Palvelemme asiakkaita yksilöllisesti, joten kaikki tuotteet valmistetaan asiakkaiden toiveiden pohjalta. Riippuen budjetistasi ja toiveistasi, toimimme yhteistyössä erilaisten tuotemerkkien kanssa. Saat kauttamme logollasi varustetut vaatteet laatumerkeiltä, kuten Clique, Helly Hansen, Craft ja Cutter & Buck. Valikoimiimme kuuluu muidenkin vaatevalmistajien merkkejä, joten kysy lisää myymistämme merkeistä!

 

Jos kaipaat ideoita ikimuistoisiin liikelahjoihin, jotka aidosti ilahduttavat asiakasta tai yhteistyökumppania, voit luottaa asiantuntemukseemme. Annamme mielellämme ideoita erilaisiin lahjoihin budjetista riippumatta.

Tuotteet

 • T-paidat
 • Takit
 • Hupparit
 • Päähineet (lippikset, pipot)
 • Fanituotteet seuroille
 • Pienet give away -tuotteet kynistä lähtien
 • Erilaiset laadukkaat mainoslahjat
Tuotekuvasto PDF Tuotekuvasto Mercatus Headwear 2022 kuvasto Hyvinvointilahjat yrityksille Tutustu muihin kuvastoihin täältä

Shadeshares-aurinkolasit

Haluaisitko kustomoida omalle yrityksellesi upeat puiset aurinkolasit?

 

Minun kauttani voit nyt tilata vastuullisesti valmistettuja aurinkolaseja.

 

Shadeshares-aurinkolasit ovat kestävän kehityksen mukaisia, korkealaatuisia, ympäristöystävällisiä puisia aurinkolaseja, jotka on valmistettu sertifioidusta suomalaisesta koivuviilusta. Aurinkolasit ovat polarisoituja ja UV-suojattuja.

 

Lue lisää täältä.

 

Ota yhteyttä: 040 548 5170, mika@mikeleaf.fi

Ota yhteyttä

Meiltä myös myynnin konsultointi

Mike Leaf Sales and Consulting Oy:n tiimillä on vankka kokemus erilaisista myyntiedustustehtävistä, joten tarjoamme myös myynnin tukipalveluita asiakkaidemme tarpeisiin. Räätälöimme palvelut asiakkaan toiveiden mukaan, joten kerro meille rohkeasti tarpeistasi. Konsulttiapumme avulla voit saada myyntilukusi selvään nousuun.

 

Mietitkö, mitä tuotteita yrityksesi kannattaisi tarjota asiakkailleen? Onko yrityksesi jo aloittanut toiminnan, mutta tuotevalikoiman linjaus vaatii vielä työstöä? Meiltä saat asiantuntevan avun ja tuen tilanteeseesi. Selvitämme, mitkä ovat yrityksesi vahvuudet ja minkälaisiin tuotteisiin yrityksesi kannattaisi keskittyä. Kysy lisää myynnin konsultoinnin palveluistamme!